Houserules

Om voor u en de overige gasten een prettig verblijf te creëren is het volgende huishoudelijke reglement opgesteld.


Buren
Sleepzzz Bed and Breakfast is gelegen in een rustige woonwijk in Oudheusden en wij verzoeken onze gasten dan ook om rekening te houden met de bewoners.


Reservering
Bij de reservering dient altijd het juiste aantal personen per nacht te worden opgegeven. Reserveren van de appartementen geschiedt op basis van beschikbaarheid.


Maximale bezetting appartementen Bed and Breakfast Sleepzzz heeft de beschikking over een appartementen voor 4 volwassenen en 2 kinderen
Honden zijn toegestaan maar mogen niet alleen achter gelaten worden in de accomodatie.


Bij overtreding van de op het reserveringsformulier aangegeven personen zal per persoon 100% van de overnachtingsprijs in rekening worden gebracht boven op de reeds verschuldigde overnachtingskosten.


Borg innen, borg betalen bij aankomst van € 100,00. De borg wordt bij vertrek terug gegeven.


Bezoekers
Indien u gasten wilt ontvangen dient u dit vooraf kenbaar te maken.


Inchecken
Inchecken is mogelijk tussen 16.00 uur en 23.00 uur. U dient uiterlijk een dag voor aankomst aan te geven hoe laat u verwacht aan te komen, zodat er altijd iemand aanwezig is om u te ontvangen.


Uitchecken
Uitchecken geschiedt tussen 08.00 uur en 10.00 uur op de dag van vertrek. Afhankelijk van de bezetting kan in overleg een andere uitchecktijd worden afgesproken. (maximaal tot 11.00 uur)


Sleutelbeheer
Bij aankomst ontvangt u een sleutel van het appartement voor uw verblijf. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren van uw verblijf en voor het uitschakelen van de verlichting. Bij het uitchecken wordt de sleutel weer ingeleverd.


Verlies sleutel
Bij verlies van een sleutel wordt er € 100,00 in rekening gebracht.


Ontbijt
Het ontbijt wordt in uw verblijf geserveerd, zodat u in alle rust en privacy hiervan kunt genieten.


Keukenapparatuur
Het is in onze accomodatie niet toegestaan zelf huishoudelijke apparaten mee te nemen.


Hier wordt o.a. verstaan; (gas)kookplaat(jes), frituurpan, airfryer, pizzarette en gourmet fonduestel. Ook is het niet toegestaan om zonder overleg kacheltjes aan te sluiten.


Bedlinnen en handdoeken
Bij een verblijf van langere duur worden individuele afspraken gemaakt over de wens van schone handdoeken, schone bedlinnen, schoonmaak en ontbijt.


Waarborgen Hygiëne
Het is niet toegestaan om de bedden zonder lakens en slopen te beslapen. In het geval dat tijdens de overnachting niet verwijderbare vlekken in het matras, dekbed, kussens of handdoeken ontstaan, zal De Bed and Breakfast Sleepzzz de hierdoor ontstane reinigings- en/of vervangingskosten bij de gast in rekening brengen.


Prijzen
De prijzen zijn inclusief gas, water, elektra, bed-/ badlinnen en ontbijt.
Ontbijt: het gebruik van koffie en thee is gratis.
Gratis gebruik van Wifi, televisie en parkeergelegenheid op het terrein.
In het onverhoopte geval dat de servicediensten zoals televisie en/of Wifi niet of niet naar behoren functioneren tijdens uw verblijf geeft dit de gast geen recht tot restitutie van het geheel of een deel van de verschuldigde accomodatieprijs.


Parkeren
Uw auto kunt u parkeren op de daarvoor aangegeven parkeerplaatsen en op aanwijzing. Parkeren is uitsluitend toegestaan voor de duur van uw verblijf. Parkeren is op geheel eigen risico. De Bed and Breakfast Sleepzzz is nimmer aansprakelijk voor diefstal en/of enige vorm van schade.


Geluid
Wij vragen onze gasten om zich van luidruchtigheid in het door hen gehuurde accomodatie en de algemene ruimtes te onthouden. Alle muziek en elk ander geluid op welke wijze dan ook voortgebracht moet op kamer sterkte zijn afgestemd, zodat geen geluidsoverlast ontstaat voor de overige gasten en omwonenden. Muziek is niet toegestaan van 22.00 uur tot 07.00 uur.
Wij verzoeken gasten rekening te houden met geluidsoverlast op het gehele terrein.


Afval
Vuilnis kunt u in de daarvoor bestemde afvalcontainers deponeren.


Huisdieren
In appartement 1 is het toegestaan om maximaal één hond mee te nemen. Deze dient buiten het appartement op het terrein ten alle tijden aangelijnd te zijn. Het is niet toegestaan de hond op het terrein uit te laten. Eventuele ontlasting dient u zelf op te ruimen. De Bed and Breakfast Sleepzzz is te allen tijde gerechtigd om een hond zonder opgaaf van reden te weigeren.


Roken
Roken is in alle accomodaties niet toegestaan.


Alcohol en (soft) drugs
Alcoholmisbruik is niet toegestaan, dus geniet maar drink met mate.
Het is bij Bed and Breakfast Sleepzzz verboden om drugs te bezitten, te gebruiken en/of te verhandelen.


Internet
Wij bieden u gratis Wifi-netwerk aan. De gebruiker zal zich onthouden van het bezoeken van websites die een onrechtmatig karakter hebben of die niet stroken met ons beleid. Bij constatering of het vermoeden van hinder van derden en/of (overig) internetmisbruik door de gebruiker heeft De Bed and Breakfast Sleepzzz het recht zonder nadere aankondiging de toegang tot het internet te blokkeren en de toegang tot de accomodatie te weigeren zonder teruggaaf van de overnachtingskosten. Indien noodzakelijk kunnen wij de daarvoor aangewezen instanties waarschuwen.


Schade
Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor enige vorm van schade, verlies of diefstal die u heeft of ondervindt tijdens uw verblijf. Mocht er tijdens uw verblijf schade worden veroorzaakt aan de accomodatieof de inrichting ervan, dan dient u ons hiervan op de hoogte te stellen.


Overlast
Bij overlast op wat voor wijze dan ook, is Bed and Breakfast Sleepzzz gerechtigd om u de verdere toegang tot het appartement en terrein te ontzeggen zonder opgaaf van redenen.